The Overboard Neighboring Mind - Where Will I Be

Istick

Det finns mycket som man kan göra för att man ska må bättre och att man ska kunna förbättra sin hälsa så att man mår bättre. Ja det finns en hel del som man kan göra och om är bra att man gör så att det blir så bra som möjligt. Ja det kan vara så att man vill göra det för att man ska få bättre hälsa eller för att man vill bli piggare och känna sig fräschare än vad man gör just nu. Ja det finns många olik anledningar till att man vill ha lite bättre hälsa.

Bra att det finns så mycket som man kan göra själv

Ja det är ju underbart att det finns så mycket som man kan göra själv och som man kommer att kunna göra för att må bra och att se till att man mår så passa bra som man bara kan. Det är något som verkligen är bra och som är viktigt att göra.
Det är bra att börja sluta röka om det skulle vara något som man gör. Det är ju så skadligt för kroppen så det är det man borde fokusera på att sluta med. Det finns många olika varianter på hur folk har lyckats sluta. Vissa börjar med att trappa ner och att använda sig av e- cigg och istick för att tappa ner och sen så slutar dom helt. Det gäller att hitta det som fungerar för en så att man kan sluta helt med det.

Ja sen så är det bra att man äter bra och att man sover tillräckligt så att man kan återhämta sig och må bättre på det sättet. Ja det finns verkligen mycket som man kan göra och som är bra och som man känner att man vill göra och som kommer att göra att man mår bättre och bättre.